Automobilist novým partnerem Autoklubu!

Autoklub ČR v letošním roce slaví 90 let od otevření klubového domu v Opletalově ulici v Praze a právě na základě této události se podařilo realizovat spolupráci s novým partnerem, kterým je společnost Automobilist.

Fanouškům umění spojeného s historií motoristického sportu jistě společnost, která si svými produkty získala celosvětové uznání, není třeba blíže představovat. Pro ostatní by však mohlo být překvapení, že své sídlo má v Praze. Právě v našem hlavním městě tvoří tým umělců, kreativních myslitelů a hlavně automobilových nadšenců jedinečné produkty odkazující na historii motoristického sportu. Úspěch si zajistili především dokonalou kombinací profesionálních fotografií a špičkové počítačové grafiky umožňující oživit kultovní momenty a znovu je připomenout v dnešní době.

Autoklub České republiky se snaží spojovat s těmi nejlepšími ve svých oborech. Pří přípravě speciálního plakátů k 90. výročí otevření klubového domu tedy byla společnost Automobilist jednoznačnou volbou. Nelehkého zadání se zhostil tým v čele s kreativním ředitelem Janem Rambouskem s opravdovou profesionalitou, na jejímž konci stojí jedinečný produkt. Ten potěšil na víkendovém reprezentačním plesu Autoklubu všechny hosty a brzy si ho bude moci zakoupit každý zájemce v naší nově připravované sekci plakáty.

Cílem snažení Autoklubu ČR však bylo přinést ještě něco navíc. A to především pro naše členy, nebo potencionální zájemce o členství. Do zápůjčky jsme získali tři jedinečné obrazy od partnera ve velkém formátu, které si můžete přijít prohlídnout k nám do klubového domu. Ještě zajímavější je však nový členský benefit, který opravňuje členy Autoklubu ČR k nákupu na www.automobilist.com/Store s parádní 10% slevou!

Zakoupit za takto zvýhodněnou cenu tak můžete kromě krásných obrazů i jedinečný plakát k 1000. Velké ceně Formule 1, která se pojede letos v dubnu v Číně. Autoklub ČR se tak svým plakátem k 90. výročí otevření klubového domu zařadil mezi velikány, kteří využili na památku významného jubilea právě společnost Automobilist. Věříme, že si při využití své členské slevy najdete mezi jejími produkty ten pravý a budete dalším spokojeným zákazníkem společnosti Automobilist.

Sdílet