PRACOVNÍ SETKÁNÍ KLUBŮ AUTOKLUBU ČR

Ve středu 13. února 2019 se v klubovém domě uskutečnilo setkání klubů Autoklubu ČR. Uskutečnilo se poprvé a vedení Autoklubu ČR z něj hodlá vytvořit tradici. Pozvání na předsezónní jednání přijalo bezmála šedesát klubů ze všech koutů republiky.

Výkonný ředitel Autoklubu ČR Pavel Konečný představil novinky v systému členství. Nově lze získat členství kdykoliv v průběhu kalendářního roku s tím, že platí 365 dnů. Zástupci klubu se seznámili také s novými členskými benefity, které Autoklub ČR zajistil. Vedle výhodných asistenčních služeb je to například třicetiprocentní sleva na povinné ručení, o více než třetinu levnější pneumatiky a zlevněné vstupné na závody.

Registrací a správou nového informačního systému názorně provedla ve videospotu představitelka Elišky Junkové. Účastníci byli seznámeni také se záměrem programu podpory náboru nových členů. V závěru proběhla široká konstruktivní diskuze, ve které zazněly zajímavé podněty a dotazy.

V průběhu setkání si účastníci měli možnost prohlédnout expozici v salónku Grand Prix. Jeden ze zúčastněných klubů měl navíc příležitost vyhrát sadu pneumatik Michelin. I po oficiálním zakončení se ještě dlouhý čas v klubovém domě vedly debaty „autoklubáků.“

„Takovým setkáním chceme založit tradici, aby se neustále zlepšovala komunikace mezi centrálou a kluby. Je přínosné členům vysvětlit, co děláme a jaké máme záměry. A také aby se mohli napřímo zeptat, co je zajímá, vznést podněty a připomínky. Budeme se jimi pečlivě zabývat,“ zhodnotil Jan Šťovíček, prezident Autoklubu ČR.

Sdílet