Nové benefity pro členy Autoklubu

Benefitní program pro naše členy je pro nás velmi důležitý, v uplynulých měsících jsme pracovali na ještě výhodnějších benefitech. Nový je však také celý systém platnosti členství i členských karet, a pořád neokoukaný je rok starý informační sytém, přes který se velmi jednoduše zaregistrujete a ještě jednodušeji provedete objednávku svého členství. Dlouhodobým cílem Autoklubu ČR je navýšení počtu členů, ke kterému by měly zajímavé benefity, jednodušší administrativa i praktičtější pravidla platnosti určitě přispět. Pojďme si nyní představit zásadní změny v systému, které pracovníci Autoklubu ČR připravili.

Velmi zásadní novinkou je změna v celém systému členství. Zatímco dříve bylo možné členství zakoupit pouze na kalendářní rok, nyní jeho platnost trvá 365 dní od zakoupení. Vyslyšeli jsme tak přání a připomínky mnoha členů. Častým problémem byl nákup členství ve formě vánočního dárku pro blízkého, k zakoupení došlo pochopitelně ke konci roku a obdarovaný si tak své členství příliš neužil. To je nyní pryč. S naším novým systémem můžete členství koupit klidně poslední den v roce a jeho platnost využívat celý následující rok. Praktičnost členství pro naše členy je jednou z priorit, věříme tedy, že i tuto novinku členové ocení a její uvedení do praxe též povede k navýšení členské základny.  Dalším z praktických kroků je i platnost členské karty do konce roku 2020, kdo se stane v letošním roce členem Autoklubu, nemusí mít obavy, že bychom ho hned v příštím roce obtěžovali novou kartou. Nejjednodušší je si tuto novinku vysvětlit na praktickém příkladu. Pokud se stanete členem Autoklubu letos v květnu, členství vám platí až do května 2020, pokud se rozhodnete příští rok členství prodloužit, Vaše karta platí až do 31. 12. 2020, poté vám zašleme kartu novou. Tento krok sníží nejen administrativní zátěž pracovníkům Autoklubu, ale zároveň i starosti našich členů ohledně platnosti karty. Konec kalendářního roku se zkrátka pamatuje lépe.

Nyní již známe podmínky a platnosti členství i členské karty, jednodušší je však nyní také samotná registrace nového člena. Od loňského roku disponuje Autoklub ČR novým informačním systémem. Registrace velice jednoduchá a zabere doslova pár minut, pouze vyplníme své údaje do formuláře. Pozor však! Pokud naše adresa není stejná jako korespondenční, je potřeba kliknout do zaškrtnutého čtverečku „Korespondenční adresa“ a vyplnit údaje, které se nám po kliknutí otevřou. Ale nebojte, nebudeme vám do schránky posílat žádné letáky. Korespondenční adresa je důležitá pro správné doručení vaší nové členské karty. Víte, že členské karty vyrábíme přímo v Autoklubu? Ano, poté dorazí poštou až k vám domů, pokud však chcete navštívit naši budovu v Opletalově ulici v Praze, můžete si samozřejmě vyzvednout kartu i osobně. Kartu lze ale vyzvednout až po zaplacení členského poplatku. Ten je nyní možné zaplatit přímo v informačním systému kreditní kartou. Platba tak proběhne téměř okamžitě a vy můžete mít vyřízené členství během jednoho dne. Zdlouhavé převody přes účet jsou minulostí, Autoklub se snaží jít naproti svým členům i v otázce platebního komfortu. To však nejsou zdaleka všechny výhody informačního systému. Pokud nevlastníte kreditní kartu, nebo z jiných důvodů zvolíte jinou možnost platby, můžete pak informačním systému sledovat stav platby a výroby vaší nové členské karty. Výrazně snadnější je i možnost prodloužení členství. Protože již máte v informačním systému své údaje, jednoduše můžeme prodloužit po roce své členství bez nutnosti opětovného vyplňování. My naopak díky novému informačnímu systému máme dokonalý přehled o našich členech a jejich počtech.

 

 

Dost bylo novinek z technického hlediska. Nyní již přistoupíme k tomu, co vás jako potencionální zájemce o členství jistě nejvíce zajímá, a to jsou naše ještě výhodnější benefity!  Naším cílem jen nabídnout motoristům komplexní služby za zvýhodněné ceny od našich partnerů. Tady jsou!

  • Pro výhodnější povinné ručení se nám podařilo realizovat spolupráci s pojišťovnou PVZP a.s., kde mají naši členové slevu 30%. Pokud na webu www.clenstvi.autoklub.cz kliknete na tento benefit, můžete se přes odkaz dostat komfortně přímo do portálu sjednání pojištění on-line.
  • Jaká značka se vám vybaví při slovním spojení kvalitní pneumatika? Nám rozhodně značka Michelin! A právě na tyto pneumatiky mají naši členové slevu 30% v síti autoservisů a pneuservisů EUROMASTER, která je členem skupiny Michelin. Náš partner, společnost Euromaster Česká republika s.r.o., má pobočky po celé naší zemi, její výhodná nabídka je tak zajímavá pro členy ze všech krajů. I to je prioritou Autoklubu, být dostupným partnerem všem motoristům bez ohledu na jejich místo bydliště.
  • Spolupráce se společností DEKRA CZ a.s. pokračuje i v letošním roce. Doznala však drobných změn, které jistě potěší každého člena. Od tohoto našeho partnera můžete využít v případě problémů nepřetržitý provoz bezplatného Call centra ADA1214, pomoc silniční služby v případě poruchy či nehody na místě po dobu 45 minut zcela zdarma. Odtah vozidla do smluvního servisu se slevou 500 Kč, pokud tedy servis není daleko, patrně i tato služba pro vás bude zdarma, nebo s drobným doplatkem. Můžete využít za výhodnou cenu i vyproštění vozidla po havárii nebo zajištění náhradního vozidla. Úschova vašeho nepojízdného vozidla po dobu 5 dnů je též pro členy Autoklubu České republiky zdarma.

 

  • Zvýhodněné vstupné na vybrané závody jistě potěší všechny, kteří rádi navštěvují motoristické podniky. Tyto podniky vám postupně představíme. Jedním z nich bude i nejslavnější plochodrážní závod na světě, tedy pardubická Zlatá přilba, kam se členové Autoklubu mohou dostat s 20% slevou na vstupném!

Nikdy v posledních letech neměl Autoklub České republiky zajímavější benefity pro své členy než nyní. Věříme, že vás tato nabídka osloví a stanete se součástí Autoklubu, který v letošním roce oslaví již 115 let své historie. Závěrem je potřeba si ještě zopakovat jednotlivé druhy členství a poplatky. Stanovy Autoklubu ČR určují 4 druhy členství fyzických osob.

 

  • První možností je Individuální členství. Pokud jsme primárně motoristickým fanouškem, nejsme aktivní v žádném určitém klubu, ale chceme podpořit český motorismus a užívat si benefity pro členy Autoklubu ČR, je tato možnost pro nás správná volba. Zaplatíme 100 Kč za rok.
  • Druhou možností je členství klubové, které je určeno pro osoby, které chtějí být aktivním členem určitého klubu (pobočného spolu) Autoklubu České republiky. Zde už máme dvě cenové sazby, dospělé osoby platí 200 Kč za rok, členský poplatek za dítě do 18 let, důchodce nad 60 let nebo držitele průkazu ZTP je 100 Kč.

 

  • Třetí možností je členství klubové individuální, které je pro osoby, jež nechtějí být aktivním členem určitého klubu (pobočného spolku) Autoklubu ČR, ale tento klub podporují nebo se podílí na jeho činnosti, zejména v oblasti organizace, pořádání a zabezpečení sportovních podniků a dalších akcí. I zde je cena stejná, jako pro individuální členy, tedy 100 Kč za rok.

 

  • Poslední možností je členství týmové pro držitele příslušných licencí, které jim Autoklub ČR vydává v rámci výkonu sportovních autorit a členy.

Věříme, že vás novinky ohledně členství zaujaly. Nyní můžete rovnou přejít do informačního systému a své členství si vyřídit na tomto odkazu https://is.autoklub.cz/member-registration. V případě jakýchkoliv dotazů se nebojte kontaktovat zodpovědného pracovníka Autoklubu ČR (tel.: 222 898 201), rádi vám zodpovíme vše potřebné.

 

 

 

 

 

 

Sdílet