JAN DVOŘÁK – PŘESTÁVKU JSME VYUŽILI K TRÉNINKU

Po více než dvouměsíční pauze pokračuje na Invelt Rally Pačejov projekt Autoklub Peugeot Rally Talent. Posádka Jan Dvořák – Jiří Kalkus startovala naposledy ve Vyškově a dlouhou přestávku věnovala především přípravě na další start s vozem Peugeot 208R2.

 „Z Vyškova jsme si odvezli spoustu informací o tom, co musíme dál v rámci naší přípravy dělat. Proto jsme s Jirkou byli v Hustopečích a na Bohemce, kde jsme odjeli všechny seznamovací jízdy, a mohli si vyzkoušet přípravu rozpisu na těchto soutěžích. Udělali jsme v něm určité změny, aby nám lépe vyhovoval. Protože jsou prázdniny, máme konečně dost času na posílení naší fyzické kondice. Velmi přínosné pro nás bylo soustředění s Filipem Marešem, kde jsme se mimo jiné věnovali pečlivému rozboru onboardů z předcházejících závodů. To je k našemu posunu obzvlášť důležité. Ve středu jsme pak s týmem BRYNDA Racing testovali. Po dlouhé době jsem zase mohl řídit závodní speciál Peugeot 208R2 a mám z toho poměrně dobrý pocit. Podařilo se nám zrychlit, věřím, že i rozpis máme lépe připravený a tak doufám, že všechno dokážeme zúročit už v Pačejově,“ těší se na svůj další start Jan Dvořák.
Invelt Rally Pačejov 2018 odstartuje v sobotu 28. července v 08:30 hod na náměstí v Horažďovicích, pro posádky je připraveno celkem 73 kilometrů rychlostních zkoušek.

Sdílet