NOVÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM AČR

Autoklub České republiky spustil dne 1.2.2018 nový informační systém, který je určen pro licenční řízení.

V sezoně 2018 tak dojde k výraznému zjednodušení procesu vystavování licence a budete tak schopni vše vyřídit z pohodlí domova. Systém Vám na základě vašich preferencí doporučí potřebnou úroveň licence a nabídne vhodná pojištění, nebo členství v AČR. Stejně tak snadno uhradíte veškeré poplatky a to buď online svou platební kartou (prostřednictvím zabezpečené platební brány), nebo klasickým bankovním převodem.

Pro vyřízení svých žádostí však přeci jen nějaké základní formuláře potřebovat budete. Jedná se o „Potvrzení o zdravotní způsobilosti držitele licence pro rok 2018“ pro potvrzení lékařské prohlídky jezdce tělovýchovným nebo sportovním lékařem a „Formulář pro nezletilé osoby“ pro jezdce mladší 18 let. Oba formuláře jsou k dispozici v záložce automobily a motocykly, v sekci „Formuláře“..

Informační systém je dostupný od dnešního dne tedy 1.2.2018 a po Vaší registraci zde můžete elektronicky zažádat o licenci. Jiná varianta žádosti o licenci není možná. Modul pro činovníky bude dokončen v průběhu roku, ti si o licence zažádají jako v předchozích letech. 

ODKAZ NA NOVÝ IS: is.autoklub.cz

Nový informační systém je jedním z důležitých kroků pro efektivnější vyřizování žádostí na straně žadatelů i na straně Autoklubu České republiky, a především pak ke zvýšení pohodlí Vás – žadatelů.

Informační systém AČR je vstupem do efektivnějšího vyřizování nároků všech zúčastněných a hlavně cestou ke zvýšení pohodlí žadatelů. Licenční řízení je prvním krokem a v dalších fázích bude ISAČR obohacován o další moduly, jako je například online přihlašování na podniky, správu závodních strojů, integrace výsledků nebo přidělování startovních čísel.

Věříme, že se jedná o cestu správným směrem a že budete se systémem spokojeni.

Sdílet