Seznam na MMČR v autokrosu Nová Paka se pěkně plní

I když zbývá do závodu Mezinárodního mistrovství ČR v autokrosu v Nové Pace ještě více jak čtrnáct dní (12. – 13. května), pořadatelé z Autoklubu Nová Paka již registrují více jak stovku účastníků. Mezi nejmenšími ve třech kategoriích Racer Buggy je to devětadvacet závodníků a zatím nejpočetnější startovní pole hlásí Kartcross, kde se registrovalo čtyřiadvacet jezdců.

V divizi 6 by neměl chybět Zdeněk Antony se Škodou Garde, Kopena, Matějka, Jánošové nebo Purma. Ve „velkých plechovkách“ potvrdili účast ve Štikovské rokli Jiří Bret, Dušan Horčička, Jan Brožek a Radek Plichta. Pořadatelé mají již sedm přihlášených účastníků v nově vypsané divizi 2.
Novotný, Hartman, Svoboda, Švorc, to jsou favorité zaregistrovaní v Junior Buggy, kde by počet letos měl být daleko vyšší než vloni. V Buggy 1600 nechybí úřadující Mistr Evropy Petr Nikodém. Samozřejmě, že vyvrcholením autokrosových závodů bývá divize Super Buggy. Tady svoji účast potvrdili mezi sedmnácti Jakub Kubíček, třiasedmdesátiletý nestor Jaroslav Hošek, Jordák, Keřka, Formánek, Štětina, Smrž a nově v královské divizi i Gomzjakov
Ve čtvrtek 3. května se v odpoledních hodinách v salónku Ježkova statku v Nové Pace uskuteční tisková konference. Program závodu Mezinárodního mistrovství ČR začne oficiálně pátečními přejímkami. Sportovní část zahájí sobotní tréninky.

Sdílet