BEZPEČNĚ PRAHOU 4

Dne 4. června pořádá AOS klub Praha v AČR ve spolupráci s radním městské části Praha 4 pro bezpečnost panem Zdeňkem Pokorným již 6. ročník soutěže BEZPEČNĚ PRAHOU 4. 

Cílem soutěže je umožnit řidičům ověřit si své znalosti dopravních předpisů a upozornit je na některé špatné návyky, které bývají častou příčinou dopravních nehod. Soutěž je pořádána pro všechny držitele řidičského oprávnění a koná se za normálního silničního provozu. Jediným kritériem pro hodnocení soutěže je přesné dodržování pravidel silničního provozu. 

Pořadatelem soutěže je AOS klub Praha v AČR, AOS klub Vrchlabí v AČR a AOS klub Únětice v AČR ve spolupráci s regionálním pracovištěm BESIPu pro Prahu, Městskou částí Praha 4 a Obvodním ředitelstvím městské policie pro Prahu 4.
Soutěž se koná v neděli 4. června 2017 na komunikacích MČ Praha 4. Přejímka je v zasedací místnosti ÚMČ Prahy 4, Táborská 500/30. Parkování podle pokynů pořadatelů. 


Harmonogram soutěže:
09.30 – 09.55 hodin přejímka
10.15 hodin start prvního vozu
11.40 hodin předpokládaný dojezd posledního vozu
12.00 hodin vyhlášení výsledků

Trať soutěže vede po komunikacích MČ Prahy 4, délka trasy je cca 12 km. Soutěžící obdrží mapu s vyznačenou trasou soutěže a dále i popis trasy pomocí jednoduchého šipkového itineráře a startovní číslo. Každý účastník startuje na vlastní náklady. 

Sdílet