První závod MMČR supermoto GO PRO 2017

První ze šesti závodů seriálu Mezinárodního mistrovství ČR supermoto v roce 2017 se odjel v jihočeském Písku. Na závodišti „Hradiště“ se sešlo přes šedesát závodníků v šesti kategoriích. 
Za velmi rozmarného počasí, kdy déšť střídal nárazový vítr, se na pěkně připravené trati odjely všechny plánované rozjížďky. Znovu je třeba vyzdvihnout velkou účast našich dětských nadějí, neboť jejich zápolení je ozdobou mistrovství. 
V první i druhé rozjížďce nejprestižnější třídy S1 dominoval český reprezentant Milan Sitnianský, který ukázal svoji vzrůstající výkonnost, jíž potvrzuje i na Mistrovství Evropy. První i druhou rozjížďku nekompromisně vyhrál. Druhé místo si vyjel Erik Provazník a na třetí příčce se umístil Lukáš Ducháček. Stejné pořadí platí pro průběžné výsledky. 
V kategorii S2 v průběžném pořadí vede slovenský reprezentant Miroslav Stručka následovaný Evženem Filou a Jiřím Bartošem.  Mezi juniory si zlatou pozici vyjel Michal Vlasák, stříbrnou Filip Zíka a bronz patří Denisovi Flígrovi.

Náš výborný reprezentant Pavel Kejmar byl bohužel po těžkém zranění, které si přivodil na závodě Mistrovství Evropy, pouze v roli diváka. 

Sdílet