Speedway Academy Jiřího Štancla úspěšně odstartovala

 Avizovaný projekt přípravy mladých, začínajících adeptů levých zatáček, který byl plochodrážní veřejnosti představen již před zahájením letošní sezony pod názvem Štancl Speedway Academy má za sebou svojí premiéru. 

 
Společná vize Jiřího Štancla a funkcionářů Autoklubu v AČR Slaný, navíc podporovaná společností SHUPA s.r.o., směřující k posílení plochodrážního sportu o mladé jezdce, se začala naplňovat na slánském stadionu dne 10. 4. 2016, kdy proběhl úvodní tréninkový den. I přes nepřízeň počasí předcházejícího dne, které možná některé zájemce odradilo od účasti, se na prvním společném setkání sešlo celkem devět účastníků. Na všechny čekala dobře připravená malá dráha, přichystané motocykly, trenéři a tak pro výuku a trénink už nic nechybělo.
Po úvodním slovu Jiřího Štancla a seznámení všech přítomných s organizací, funkcionáři a fungováním Akademie, se ihned začalo s výukou těch nejmenších a možnost byla dána i již zkušenějším účastníkům k tréninkovým jízdám. Vše probíhalo pod metodickým vedením trenérů J.Štancla a M.Rosůlka, techniku zajišťoval osobně J. Benda, šéf SHUPy.
V průběhu, i po samotném ukončení úvodního setkání, byla na všech přítomných patrna velká spokojenost s perfektně a především maximálně efektivně využitým časem pro přípravu. 
Všichni se těšíme na výukový den, který se koná již 24. 4. 2016, opět od 9.00 hodin.

Sdílet