Třetí závod seriálu Avej VENDING Supermoto 2015 v Sosnové

Autodrom v Sosnové u České Lípy přivítal během prvního prázdninového víkendu jezdce MMČR Supermoto.
I přes na naše poměry nezvyklé počasí, kdy rtuť teploměru atakovala 35°C se závodu zúčastnilo 60 jezdců v kategoriích S1, S2 a S3. Součástí víkendového podniku byly vložené jízdy Junior Supermoto, kterých se zúčastnilo šest dětí těch nejmladších věkových kategoriích.
V průběhu celého víkendu nebyla nouze o zajímavé souboje, ve kterých si jezdci vzájemně nedarovali ani metr rozpálené Sosnovské tratě. Pořadatelé se s vedrem a vyschlou offroadovou částí vypořádali na výbornou a dokázali tak zajistit uspořádání kvalitních závodů. Během celého závodního dne ani během volných tréninků nemusela zasahovat přítomná záchranná služba a tak i díky tomu lze konstatovat, že třetí závod seriálu MMČR Supermoto se povedl a všichni zúčastnění byli spokojeni.

Kategorii S1 vyhrál Erik Provazník před Kevinem Fegrém ze Švédska a Petrem Pincem. V kategorii S2 se na stupně vítězů postavili Zdeněk Klobása, Radek Sokol a vítězem se stal Daniel Kička. S3 Veteran Cup 40 vyhrál Bohuslav Vaňous, který překonal Miroslava Starého na druhém místě a na třetím místě Romana Majera. Ve třídě S3 Veteran cup 35 na stupínek nejvyšší vystoupil Michal Smolík. Druhý byl Aleš Cikánek a třetí Libor Machát. Třídu S3 MX Cup vyhrál Pavel Kajgr před Romanem Majerem jun. a Janem Bergrem.

Více o seriálu MMČR Avej VENDING Supermoto najdete na www.supermotocz.cz.

Autoklub ČR

Sdílet