Na dovolenou s asistenční službou zdarma!

V období letních dovolených řidiči často zapomínají na jistotu v podobě asistenční služby a přitom opomíjí, že vozidla jsou v těchto horkých dnech vystavována nadměrné zátěži. Jedním z poskytovatelů asistenčních služeb je i DEKRA CZ a.s., společnost s dlouholetou historií a partner Autoklubu České republiky. Právě DEKRA CZ a.s. nabízí pro všechny členy Autoklubu České republiky zcela zdarma velice zajímavý a hodnotný rozsah služeb. Pokud Vás zklame Váš vůz po cestě na dovolenou v tuzemsku, neznamená to nutně konec zážitku, na který jste se jistě dlouho těšili.
Každý člen Autoklubu České republiky může zavolat na dispečink společnosti DEKRA CZ a.s. naprosto kdykoliv, služba totiž funguje NON STOP. Pokud se tedy přihodí nečekaná komplikace v podobě technické závady a využijete tuto linku, společnost DEKRA CZ a.s. se o Vás postará ve dne i v noci. V případě, že Vaše vozidlo nebude vážně poškozeno, přijede za Vámi z asistenční služby automechanik, jehož zásah Vám umožní okamžitě pokračovat v cestě za vysněným cílem. Bohužel občas bývá poškození většího rozsahu a nelze situaci vyřešit na místě. Také na takto nepříjemnou situaci v DEKRA CZ a.s. myslí a bude o Vás postaráno. V rámci asistenční služby mají členové Autoklubu České republiky odtah vozu do nejbližšího autoservisu za pouhých 200 Kč, za stejnou částku pak získáte náhradní vůz na jeden den a to do dvou hodin od kontaktování asistenční služby! Úschova Vašeho nepojízdného vozu je pak po stejnou dobu zcela zdarma. V případě potřeby Vám bude zdarma poskytnut i anglicky a německy mluvící tlumočník, který se Vám hodí v případě, že potřebujete zavolat do zahraničí informaci o Vašem pozdějším příjezdu. Stejně tak budete mít možnost poslat vzkaz blízkým o tom, že Váš vůz sice potřebuje opravit, ale Vy jste v pořádku.
A to nejlepší nakonec. Po celou dobu této nepříjemné události Vám bude nápomocný operátor dispečinku, který je ochoten pomoci s každým problémem a může třeba zprostředkovat ubytování pro všechny cestující. Líbí se Vám taková pomoc? A zajímalo by Vás, jak získat tuto asistenční službu za pouhou stokorunu? Jak již bylo zmíněno, stačí být členem Autoklubu České republiky.
Členství v Autoklubu České republiky zakoupíte za 100 Kč přímo na webu www.autoklub.cz kde po kliknutí na odkaz Členství v autoklubu uvidíte možnost „registrace členství“, zde už Vás podrobně provedeme celou registrací. Na jejím konci získáte za 100 Kč jistotu pro Vaše cesty na dovolenou v podobě asistenční služby od společnosti DEKRA CZ a.s. a spoustu dalších zajímavých výhod, poté již zbývá vybrat jen ten správný kout naší vlasti, kde se Vám bude líbit.

Sdílet