Autoklub Junior Team 2017 má své reprezentanty

Autoklub Junior Team má pro letošní sezonu nové tváře. Jednotlivé sportovní svazy automobilových disciplín nominovaly vždy jednoho mladého závodníka, u kterého je předpoklad dalšího závodního růstu. Zařazením do Autoklub Junior Teamu získávají jeho reprezentanti finanční podporu z prostředků poskytnutých Autoklubu ČR Českým olympijským výborem. Letošními juniory Autoklubu byli jmenováni Tomáš KORENÝ – Závody na okruzích, Petr NIKODÉM – Autocross, Petr TRNKA – Závody automobilů do vrchu, Libor TEJEŠ – Rallycross a Ondřej CHYTIL – Závody historických automobilů do vrchu. 


Cílovou skupinu pro rozdělování prostředků z ČOV tvoří především mladí a nadějní jezdci, u kterých je předpoklad výkonnostního růstu.
„Podpora juniorských nadějí motorsportu je pro nás velice důležitá. Být součástí juniorského týmu je pro mladé piloty velkou zodpovědností a hnacím motorem pro vylepšování svých dosavadních závodních úspěchů. Jsem potěšen, že se v našem sportovním odvětví stále objevují nové tváře a věřím, že se nám z nich společně podaří vychovat kvalitní a schopné závodníky,“ říká Jan Šťovíček, prezident Autoklubu ČR.
Letošní sezona je v plném proudu a nezbývá než popřát celému Autoklub Junior Teamu hodně úspěchů.  

Sdílet