Autoklub České republiky hledá nové tváře

Autoklub Rally Star 2016 a Autoklub Rally Talent 2016
Autoklub České republiky hledá nové, mladé a talentované tváře z řad licencovaných jezdců i široké veřejnosti. Dnes odstartovaly dva projekty – Autoklub Rally Star 2016 a Autoklub Rally Talent 2016. V průběhu závodní sezóny 2015 budou vybráni ti nejlepší, kteří budou slavnostně vyhlášeni dne 22. listopadu 2015 na autodromu Sosnová.
Autoklub Rally Star 2016 je soutěž určená licencovaným jezdcům ve věku od 18ti do 25ti let, kteří jsou automaticky registrováni a mají tak šanci zaparkovat po závodní sezóně mezi hvězdami. Do projektu se mohou jezdci (posádky) kvalifikovat v průběhu závodní sezóny 2015 tím, že se umístí do 3. místa v závodech jednotlivých kvalifikačních disciplín. Výherce absolvuje rally sezónu 2016 v MČR Rally s vozem kategorie R2. Veškeré informace k projektu vč. pravidel naleznete na oficiálních webových stránkách www.rallystar.cz, kde naleznete i odkazy na oficiální prezentaci na sociálních médiích, jako je facebook, twitter a youtube
Pro širokou veřejnost je určen druhý projekt s názvem Autoklub Rally Talent 2016, ve kterém se hledají talentovaní jezdci bez závodní licence ve věku 18 až 23 let. Tito soutěžící se mohou registrovat na oficiálních webových stránkách akce www.rallytalent.cz a zúčastnit se alespoň jednoho ze 4 slalomových kvalifikačních kol. Nejúspěšnější 3 závodníci z každého kvalifikačního kola pak postoupí do velkého finále. Další podmínky soutěže jsou k dispozici na webových stránkách a sociálních médiích – facebooku, twitteru a youtube.  
Partnery obou soutěží, které pořádá Autoklub České republiky, jsou agentura BPR – Bohemia public Relation spolu se svou divizí Rallye Event, online zpravodajství ze světa rallye eWRC a specializovaný motoristický magazín Rally.
Pro více informací o projektech navštivte, prosím, uvedené oficiální webové stránky a sociální média. Další informace je možné získat prostřednictvím e-mailu adresovaného na adresy rallystar@autoklub.cz a rallytalent@autoklub.cz.

Sdílet